Säkerhetsdörrar

För oss betyder dörren så mycket mer 

Vi passerar dem varje dag. Öppnar och stänger utan att reflektera över de detaljer som gör att allt fungerar. Dörren är för många en del av vardagen, något som bara finns. För oss på Robust är dock dörrar så mycket mer. 

En bra dörr är för oss en snygg entré till hemmet men också ett sätt att stänga ute ljud och dofter, en gardering mot brand och rök och framförallt, en trygghet för att förhindra oönskade intrång. 

På Robust har vi byggt dörrar i nära 40 år. Vi har slipat på detaljerna och utvecklat en dörr som uppfyller alla tänkbara krav. En dörr som står emot de tuffa påfrestningarna och samtidigt ger ett lyft åt varje miljö.

Lugn och harmoni i trygg atmosfär

Robust dörrprogram

Säkerhetsdörr

Säkerhetsdörrar

Med en säkerhetsdörr till lägenheten ger du inkräktaren en tuffare match. Robust erbjuder attraktiva, stryktåliga ståldörrar, noggrant utformade för att stå emot varje typ av angrepp. 
Läs mer

Brandytterdörr

Branddörrar

Branddörren är en värdefull gardering och ett förstärkt personskydd i idrottshallar, skolor, varuhus, restauranger, nöjeslokaler och andra miljöer där brand och rökutveckling kan få allvarliga konsekvenser.
Läs mer